Benvingudes sigueu totes les persones que visiteu aquest racó i que llegiu els nostres escrits.

divendres, 3 de febrer del 2012

NOTA DE PREMSA DE LA FUNDACIÓ ISONOMIA

Isonomia investigarà sobre l’economia de les persones amb discapacitat

El Grup de Treball sobre Discapacitat de la Fundació Isonomia, continuant amb les seues activitats d'investigació sobre qüestions relacionades amb la diversitat funcional va mantenir ahir, 2 de febrer, la seua primera reunió de 2012. En aquesta, les persones assistents van perfilar les línies d'indagació que seguirà el grup durant la present anualitat.

Després dels intercanvis d'idees i opinions sobre l'estat d'alerta que viuen les persones amb diversitat funcional, així com les seues famílies i les i els professionals que treballen en l'àmbit de la discapacitat, davant les retallades que s'estan aplicant –i les que previsiblement s'aplicaran pròximament- i que aguditzen encara més si cap les dificultats de les condicions de vida d'aquestes i aquests ciutadans que sempre conviuen amb la manca de recursos tant econòmics com d'atenció, des del grup s'acorda aprofundir en el 2012 sobre l’«Economia de la diversitat funcional».

D'aquesta manera, el Grup de Treball sobre Discapacitat Isonomia compilarà una publicació amb els relats que aporten les col·laboradores i col·laboradors en els quals reflectisquen experiències personals relacionades amb diversos aspectes de l'economia que afecten la seua vida quotidiana: prestacions econòmiques, ajudes, subvencions, beques, despeses d'adaptacions i productes de suport, cures, etc. L'objectiu principal serà donar a conèixer a la resta de la ciutadania les circumstàncies econòmiques de les persones amb diversitat funcional evitant la fredor d'un informe econòmic pur i dur.

Castelló de la Plana, 3 de febrer de 2012