Benvingudes sigueu totes les persones que visiteu aquest racó i que llegiu els nostres escrits.

dimecres, 19 de març del 2008

AMB CAMES QUE RODEN (19)

Amb motiu de la declaració del 2007 com l'Any Europeu de la Igualtat Oportunitats de totes les persones, des del Grup d'Investigació, Anàlisi i Treball sobre Discapacitat de la Fundació Isonomia, hem volgut celebrar-ho organitzant una Marxa no competitiva per la igualtat d'oportunitats de les persones amb diversitat funcional sota el lema “Totes les persones som diferents. Totes les persones som iguals”.
Aquest serà un esdeveniment reivindicatiu i festiu, alhora, que tindrà lloc a Castelló de la Plana el proper dia 2 de desembre, diumenge, amb el qual es pretén, d’una banda, reivindicar la igualtat d'oportunitats de les persones amb diversitat funcional i, d’una altra, sensibilitzar a la ciutadania que és ella qui, moltes vegades, amb accions de què, generalment, no sol ser conscient causa o agreuja la discapacitat de persones veïnes seues.
La part lúdica de l’acte consistirà en la degustació d’una paella monumental que es farà al recinte de La Pèrgola, on també es llegirà el manifest de la Diada Internacional de les Persones amb Discapacitat.
Les inscripcions a la Marxa podran realitzar-se a través dels següents mitjans:
Per telèfon: al 964 729 145 (dilluns, dimecres i divendres, en horari de 10.30 a 13 h); per correu electrònic:
marchagiat@gmail.com (indicant nom, cognoms i DNI); i per sms: al 627 091 985 (indicant “Marxa”, inicial del nom, cognoms i DNI)
Per a degustar la paella només es tindran en compte les inscripcions fetes fins el 15 de novembre.
El lliurament del material es farà a la plaça Major a partir de les 10:30 h, i el recorregut de la Marxa s’iniciarà a les 12:00 h.
Us esperem a totes i tots!!!!!!

Mar Dalmau Caselles / Cèsar Gimeno i Nebot
(publicat al núm. 78 del VOX UJI. Novembre 2007)